Vi riktar nattklubben på lördagar till en bred publik eftersom att, ja vi kan… Lokalerna är stora och vi har flera olika inriktingar i huset samtidigt. På vårt stora dansgolv kommer våra dj:s spela musik som ALLA känner igen och kan sjunga med i. Här blandas musik mellan dansvänlig schlager, klassisk pop, världskänd soul och tidlös rock.

I rockbaren en våning upp vänder en av Umeås största rockproflier Mats ”Möken” Björklund plattor från hårdrockens alla hörn.

Vill du testa vingarna på scen? Inga problem. Vi har en karaokebar där alla kan sjunga just dina favoritlåtar.

Om man hellre vill sitta i en lugnare miljö så är alltid restaurangdelen öppen. Där kan man sitta och dricka någonting gott i en lugn och mysig miljö med bakgrundsmusik.

Puben är hjärtat i huset. Där sitter man om man vill kunna prata i vanlig samtalston men ändå gillar lite fart och fläkt runtomkring.

Uppe på vår maffiga ”balkong” kan man sitta ner och se ut över dansgolvet och scenen.

Vill du gå på krogen för att bara lyssna på den nyaste housemusiken? Otur för oss men lyckligtvis för er så finns det RÄTT många andra bra krogar i Umeå som spelar den typen av musik.

Vill du dricka superkomplicerade drinkar där ingredienserna är skickade från olika delar av världen (ibland även från rymden)? Då känner vi en kille som heter Emil. Han kan sånt. Tyvärr jobbar han inte med oss så vi kan inte hjälpa er med det.

Entré från 22:00 Ålder – 20år

Kom och hjälp oss skapa den trevligaste nattklubben i Umeå!

Vi har ett antal olika klubbar som huserar i huset på fredagar. Nedan finner du de olika klubbarna och vill du veta vad som händer en specifikt datum så ber vi er klicka in på ”evenemangskalender”

Heaven (alla onsdagar och en fredag i månaden)

SMASH!

Rockbaren LIVE

PingPongClub

På torsdagar kör vi pingis på dansgolvet. På premiären så var det närmare 50p som spelade rundpingis tillsammans. Man kan självklart välja om man vill spela pingis eller bara köra ett barhäng. Alltid Umeå-profiler som spelar musik i baren!

Heaven

Vår storsatsning på lokala band på onsdagarna är ett faktum. Tillsammans med Heaven bokas lokal band till vår scen. OBS – inga coverband. Alltid fri entré på onsdagar!